Payroll

Op dit moment ervaart dit weblog veel voordelen van een payroll constructie. Door payroll te gebruiken worden juridische werkgeverslasten uitbesteed. Dit resulteert in een onderneming die optimaal is, waar rompslomp wordt vermeden en werkgeverschap een eenvoudig te bereiken doel is. De dienstverlening payroll is interessant voor het MKB, voor kleine en grote bedrijven en zelfstandigen zoals ZZP’ers of freelancers. Tarieven van payroll ondernemingen worden berekend met een omslagfactor, een bedrag maal brutoloon. De gemiddelde omslagfactor ligt rond de 1,6. Er moet wel een certificering aanwezig zijn. Als u meer wilt weten over payroll, moet u op Google meer informatie zoeken.

This entry was posted on Tuesday, May 24th, 2011 at 7:50 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.